Crimă greu de explicat pentru anchetatori! Doi bărbați din Vaslui au ucis un vecin care i-a cinstit cu vișinată

Doi vasluieni au ucis un consătean © Arhivă (poză simbol)

Crimă năucitoare în România. Doi vasluieni tocmai întorși din Germania, unde munceau, au ucis un consătean care le făcuse cinste cu vișinată, pentru a celebra venirea acasă.

Potrivit Observator, cei doi presupuși criminali, Gheorghe Bujor și Constantin Besa, l-au omorât pe bărbat în bătaie. Când au sesizat că nu mai mișca, l-au așezat pe mort în fund pe banca din stația de autobuz, după care au plecat acasă.

Anchetatorii nu-și pot explica ce s-a întâmplat, întrucât nu au existat niciodată conflicte între cei trei.

“Autorii crimei, împreună cu un martor, erau în interior si consumau băuturi alcoolice. Victima i-a întrebat dacă mai vor să bea o visinată si le-a făcut cinste. În jurul orei 19.00, persoana care vindea în interior i-a rugat să iasă afară, pe terasă, pentru că voia să închidă magazinul si să meargă acasă.

Între cel mai tânăr dintre criminali si victimă a avut loc o discutie contradictorie pornită de la faptul că, în urmă cu mai bine de un an tânărul acuzat de crimă i-ar fi dat curent electric printr-o instalatie improvizată si victima l-ar fi reclamat. I-a dat apoi victimei un pumn în fată si aceasta a căzut la pământ.

Victima a apucat să-i spună o singură dată să nu-l mai lovească, dar a fost apoi lovit cu genunchiul în zona capului. La un moment dat a intervenit si celălalt bărbat acuzat de crimă si ambii au lovit victima, de mai multe ori, cu picioarele. Conflictul a fost aplanat de către un martor care a intervenit si i-a oprit să-si mai lovească victima”, a declarat procurorul criminalist.

Cei doi vasluieni au fost arestat preventiv timp pentru 30 de zile.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro