Crimă înfiorătoare la Buzău! Un bărbat a fost omorât de un vecin din cauza geloziei

Crimă înfiorătoare la Buzău! Un bărbat a fost omorât de un vecin din cauza geloziei © Arhivă

Scene îngrozitoare la Buzău! Un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost omorât de vecinul său, din cauză că a fost gelos pe acesta.

Crima înfiorătoare a avut loc în Smeeni, judeţul Buzău. Un bătrân de 78 de ani a avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost omorât cu bestialitate de un bărbat de 43 de ani. 

Motivul ce l-a determinat pe criminal să recurgă la fapta oribilă a fost faptul că bătrânul a mers să-i viziteze iubita în vârstă de 39 de ani de repetate ori. 

Cuprins de furie şi de gelozie, criminalul nu a mai avut control asupra faptelor sale şi l-a ucis pe bătrân fără urmă de milă, în seara în care cei doi s-au întâlnit în casa femeii. Bărbatul de 43 de ani l-a lovit pe vecinul său până ce a rămas aproape fără suflare.

Bătrânul de 78 de ani nu a mai apucat să ceară ajutor, deşi a ajuns în stradă. În urma rănilor suferite, bărbatul a căzut la pământ. Acesta a fost ajutat de un om din sat să ajungă acasă, însă, din păcate, până la sosirea medicilor, omul a decedat.

În urma faptei sale, bărbatul de 43 de ani a ajuns pe mâinile oamenilor legii şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor.

Un bărbat a fost ucis cu sânge rece de iubitul său, în Buzău

Un tânăr de 20 de ani şi-a ucis iubitul cu 20 de ani mai în vârstă, după ce au petrecut toată noaptea împreună.

Scenele de groază au avut loc în satul Nicoleşti, comuna Puieşti, judeţul Buzău. Între cei doi iubiţi ar fi existat o ceartă aprinsă. Fiind enervat peste măsură, criminalul şi-a înjunghiat fără remuşcare partenerul, apoi l-a lovit în cap cu o bâtă, de mai multe ori.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro