Un bărbat și-a ucis concubina, apoi și-a pus capăt zilelor. Fiul acestuia a făcut descoperirea șocantă!

Un bărbat și-a ucis concubina, apoi și-a pus capăt zilelor. Fiul acestuia a făcut descoperirea șocantă! © arhivă

Clipe de groază s-au petrecut într-o familie din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni, Republica Moldova. Un bărbat de 41 de ani și-a ucis concubina, după care și-a pus capăt zilelor și se pare că descoperirea șocantă a fost făcută chiar de către fiul acestuia. 

Alarmat de faptul că tatăl său nu-i mai răspunde la telefon, un tânăr din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni, Republica Moldova a mers în casa în care bărbatul locuia alături de concubina lui și a făcut o descoperire șocantă. Potrivit informațiilor oferite de presa locală, se pare că acesta i-a găsit pe tatăl său și pe concubina lui într-o baltă de sânge, iar ulterior a ieșit la iveală faptul că bărbatul a ucis-o pe aceasta, iar mai apoi și-a pus capăt zilelor. 

Atât bărbatul de 41 de ani, cel care și-a ucis concubina, cât și aceasta prezentau semne de moarte violentă. 

Maria Chircu, primarul din satul Valea-Trestieni a declarat pentru IPN că femeia găsită moartă lucra în Israel și se întorsese acasă special pentru nunta fiicei sale.

Despre bărbatul care a comis odioasa crimă, iar mai apoi s-a sinucis, localnicii spun că era extrem de violent și ar fi amenințat-o de foarte multe ori cu moartea pe concubina sa. Mai mult, presa locală mai scrie despre faptul că acesta a mai avut probleme cu legea în trecut și a muncit mai multe ore în folosul comunității. 

Poliția a demarat o anchetă în acest caz pentru a se stabili, cu exactitate, ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în casa celor doi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro