Crimă oribilă în Alba! Un bărbat a ucis o femeie cu toporul, apoi i-a ascuns cadavrul într-un coteţ

Crimă oribilă în Alba! Un bărbat a ucis o femeie cu toporul, apoi i-a ascuns cadavrul într-un coteţ © gazetabt.ro

Un bărbat din Alba a fost reţinut sub acuzaţia de omor calificat, după ce a ucis cu mai multe loviturui de topor o femeie din sat.

Femeia a plecat voluntar de acasă pe data de 8 februarie, însă absenţa ei a fost sesizată abia după nouă zile. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj s-au autosesizat şi ar fi început urmărirea penală cu privire la săvârşirea faptei de lipsire de libertate.

Ea s-ar fi dus acasă la bărbatul acuzat, iar între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan. În urma acestui conflict, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri de topor în cap, a înfăşurat trupul neîsufleţit cu o pătură şi cu sârmă, iar mai apoi ar fi îngropat cadavrul în coteţul de porci.

Criminalul a încercat să ascundă fapta odioasă

"Conform investigaţiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia. Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

Iniţial, bărbatul nu a recunoscut fapta. Într-un final a mărturisit şi a indicat şi locul unde a îngropat-o pe femeia de 41 de ani.

”La data de 27/28 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziţii pe raza localităţii Războieni, judeţul Alba. În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariţie a fost adusă la cunoştinţa organelor de poliţie în data de 17 februarie a.c.. Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Alba, bănuit de uciderea femeii.", se mai arată în comunicat.

În baza rechizitoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro