Crimă oribilă în Argeş! Un bărbat şi-a ucis soţia într-un mod teribil. Gestul halucinant la care a recurs acesta după oroarea comisă

Crimă oribilă în Argeş! Un bărbat şi-a ucis soţia într-un mod teribil. Gestul halucinant la care a recurs acesta după oroarea comisă © Arhivă

Sfârşit tragic pentru o femeie din Argeş. Aceasta a fost ucisă cu sălbăticie, chiar de soţul său. La câteva clipe după ce a comis oribila faptă, bărbatul a recurs la un gest şocant.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani şi-a omorât cu sânge rece soţia, pe motiv că femeia l-ar înşela. Scenele de groază au avut loc noaptea trecută, în comuna Popeşti, din judeţul Argeş.

Bărbatul a fost cuprins de mânie, astfel că, fără să stea pe gânduri, a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat de repetate ori soţia, în zona abdominală, până ce aceasta a murit. Imediat după crima teribilă, soţul femeii a dat bir cu fugiţii, fără să ia cu el bani, telefonul şi actele.

Victima a fost găsită moartă de fiul cel mai mic. El a fost cel care a alertat Poliţia, sunând la 112.

În urma apelului de urgenţă, echipajele de salvare au ajuns imediat la faţa locului. Din păcate însă, medicii au constatat că femeia murise de aproximativ o oră.

După această constatare tragică, oamenii legii au început imediat căutările, pentru a-l găsi pe vinovat. Aceştia l-au căutat în Argeş şi Teleorman.

În urma căutărilor, de la locuinţa unde a avut loc teribila faptă se află doar pădurea care delimitează cele două judeţe. Bărbatul a fost găsit mort câteva ore mai târziu în această pădure. Acesta s-ar fi sinucis.

În continuare, oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cum a avut loc tragedia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro