Crimă oribilă în Satu Mare! O femeie și-a ucis bărbatul, la masa de Crăciun!

Crimă Satu Mare © pixabay.ro

O crimă oribilă a avut loc în Satu Mare! Orbită de gelozie, o femie de 50 de ani și-a ucis bărbatul, în timp ce se afla cu acesta la masa de Crăciun. 

O femeie de 50 de ani din Satu Mare și-a ucis concubinul chiar în ziua de Crăciun, în timp ce se afla cu acesta la masă. Orbită de gelozie, femeia l-a lovit pe acesta cu un obiect contondent și l-a lăsat fără suflare. Imediat după ce a comis oribila faptă, femeia a pus mâna pe telefon și le-a povestit polițiștilor ce a făcut. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Ulterior, polițiștii au reținut-o pe femeie, iar acum, aceasta se află în arest preventiv, pentru 30 de zile. 

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare dispune arestarea preventivă a inculpatei Simona D., fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de violența în familie, pe o durată de 30 zile", arată decizia Tribunalului Satu Mare, citată de gazetanord-vest.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro