Crimă oribilă în Tulcea! Suspectul este un băiat de numai 14 ani

Crimă oribilă în Tulcea! Suspectul este un băiat de numai 14 ani © Arhivă

O crimă înfiorătoare a avut loc în județul Tulcea, iar principalul suspect este un adolescent de numai 14 ani. Potrivit informațiilor anchetatorilor, tânărul a atăcat un bărbat, din aceeași localitate, cu mai multe loviuri fatale de cuțit.

Joi dimineață, polițiștii au reținut un băiat de 14 ani, principalul suspect în cazul crimei care a avut loc în noaptea dintre 7 și 8 ianuarie. Totul s-a întâmplat în satul Nifon, comuna Hamcearca, județul Tulcea, scrie Adevărul.

Tânăr de 24 de ani, ucis cu cuțitul

Potrivit procurorilor, băiatul, cu inițialele M.C., este acuzat de săvârșriea unor lovituri cauzatoare de moarte. Probele indică faptul că, în noaptea fatidică, a aplicat mai multe lovituri de cuțit unui tânăr de 24 de ani, cu inițalele B.M. Consăteanul nu a mai avut nicio șansă și a murit din cauza rănilor suferite.

Procurorii urmează să îl aducă pe suspect în fața judecătorilor, cu propunerea de a fi arestat preventiv timp de 30 de zile.

De asemenea, într-un comunicat, Tribunalul Tulcea a oferit și anumite lămuriri în legătură cu acțiunea penală întocmită.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro