Crimă oribilă la Suceava! Un tânăr a vrut să se răzbune pe soţia sa, după ce îl înşelase

Crimă oribilă la Suceava! Un tânăr a vrut să se răzbune pe soţia sa, după ce îl înşelase © Arhivă

Scene înfiorătoare în Suceava! Un tânăr a comis o crimă înrozitoare, pe motiv că soţia sa îl înşelase. Bărbatul voia să se răzbune cu orice preţ.

Tragedia a avut loc în satul Costişa, comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava. Noaptea trecută, un tânăr cuprins de gelozie a recurs la o faptă oribilă, după ce şi-a găsit partenera de viaţă în pat cu un alt bărbat.

Tânărul în vârstă de 28 de ani şi soţia sa de 27 de ani locuiesc împreună în satul Măneuţi din comuna Frătăuţii Vechi. În viaţa lor de cuplu au apărut în ultima vreme mai multe dispute, motiv pentru care cei doi s-au despărţit.

În urma acestei decizii, tânăra s-a mutat în casa unui bărbat în vârstă de 51 de ani din Costişa. La aflarea acestei veşti, soţul său a fost cuprins de mânie.

Aşadar, tânărul de 28 de ani nu a stat pe gânduri şi a mers direct în casa în care locuiesc soţia şi amantul ei. Noaptea trecută, bărbatul s-a năpustit asupra locuinţei celor doi cu un cuţit. După ce i-a surprins pe aceştia în pat, tânărul nu a mai ţinut cont de nimic şi a început să-l lovească pe bărbat cu bestialitate.

În timpul scenelor de violenţă, tânărul de 28 de ani l-a înjunghiat pe bărbat de repetate ori cu cuţitul şi i-a tăiat gâtul, potrivit monitorulsv.ro.

În urma faptei sale îngrozitoare, agresorul a dat bir cu fugiţii. Poliţiştii din Suceava îl caută acum, dându-l în urmărire. Oamenii legii au instalat mai multe filtre.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro