Închisoare pe viaţă pentru "criminalul cu drujbă"! Decizia magistraţilor, luată joi seară

Închisoare pe viaţă pentru "criminalul cu drujbă"! Decizia magistraţilor, luată joi seară © Captură video

Dorin Muntean, tânărul în vârstă de 32 de ani care a ucis un bărbat din Timiş, decapitându-l cu drujba, riscă închisoare pe viaţă. Judecătorii Tribunalului Timiş au decis arestarea preventivă a suspectului, pentru 30 de zile.

Acuzaţiile care i se aduc sunt omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu. Potrivit observator.tv, acesta poate primi pedeapsa maximă, adică închisoare pe viaţă. Pedeapsa minimă pentru faptă este de închisoare între 15 şi 25 de ani.

E aproape imposibil ca Dorin Muntean să aibă parte de clemenţă din partea judecătorilor, dat fiind faptul că este vorba de o crimă care a şocat România. 

Scenariu demn de filmele de groază

Totul s-a întâmplat în noaptea dinspre miercuri spre joi. Bărbatul dormea atunci când criminalul a intrat peste el în casă, după ce a tăiat pur şi simplu uşa cu drujba. S-a speriat, a fugit din casă, dar a căzut în curte, acolo unde a fost decapitat cu drujba. Totul s-a întâmplat în faţa celor doi copii, de 14 şi 18 ani, ai victimei care au asistat la întreaga scenă. Băiatul cel mic a încercat să fugă şi a sărit pe geam, dar şi-a rupt un picior. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro