Crimă într-un bar din Vaslui! Un tânăr a fost ucis cu un scaun de un individ beat

Crimă într-un bar din Vaslui! Un tânăr a fost ucis cu un scaun de un individ beat © Captură video

Un bărbat de 49 de ani şi-a omorât în bătaie tovarăşul de pahar chiar in cârciumă. Erau buni prieteni, aşa cum spun localnicii, însă pe fondul consumului de alcool, criminalul nu şi-a stăpânit furia.

Cei doi s-au întâlnit la barul din sat, acolo unde s-au luat la ceartă. Agresorul a pus mâna pe un scaun din plastic şi l-a lovit cu putere pe Ştefan Gheorghiţă, în vârstă de 34 de ani, care a murit din cauza rănilor suferite.

"La fata locului echipajul de pe ambulanţă a constatat doar decesul bãrbatului de 34 de ani. A fost predată fisa de observatie medicală politistilor, pentru continuarea cercetărilor”, a precizat medicul Dan Ungureanu, de la SAJ Vaslui.

Tatăl lui Ştefan Gheorgiţă este în stare de şoc. "Mi-a spus să pun de mămăligă, să mâncăm, că el se duce repede să bea o bere si vine la masă. Acum cu cine mai stau eu la masă? Nu era beat deloc, el consuma ceva băutură, dar nu exagerat. Era cuminte, nu se certa cu nimeni, nu îmi dau seama ce s-a întâmplat! Acum eu ce fac?", a spus tatăl victimei. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro