Detalii șocante în cazul din Caracal! Gheorghe Dincă își teroriza vecinii: „A bătut multe persoane din jurul lui”

Detalii șocante în cazul din Caracal! Gheorghe Dincă își teroriza vecinii: „A bătut multe persoane din jurul lui” © arhivă

Apar informații șocante legate de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a îngrozit întreaga Românie. Se pare că bărbatul care susține că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu își teroriza vecinii și nu de puține ori s-a întâmplat chiar să-i ia la bătaie. 

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal se pare că avea un comportament ciudat și față de vecinii săi, pe care nu doar o dată i-ar fi terorizat. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop a făcut dezvăluiri șocante despre criminalul din Caracal. 

“A bătut multe persoane din jurul lui oamenii care lucrau în curte, oamenii pe care îi trimitea să îi facă anumite servicii. Se pare că aceştia, din când în când, luau câte o bătaie, aşa, zdravănă. Şi prin asta îşi exercita el dominaţia asupra lor”, susține Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. 

Nu de puține ori s-a vorbit, în cele 2 săptămâni de la dispariția Alexandrei Măceșanu că oamenii se fereau de Gheorghe Dincă și considerau că acesta are un comportament bizar uneori, privește în gol, stă pe gânduri și pare rupt de realitate. 

Pornografie infantilă, decoperită în laptopul și telefoanele lui Dincă

În urma percheziţiilor informatice, procurorii au găsit pe device-urile lui Gheorghe Dincă mai multe fotografii cu rulote, dar şi mai multe accesări pe internet care arată că inculpatul îşi dorea să-şi vândă casa din Caracal şi să-şi cumpere o rulotă cu care să străbată întreaga ţară şi... nu numai. De asemenea, pe calculatoarele sale au fost găsite şi dovezi ale călătoriilor făcute de Dincă în ultimul timp, a transmis România TV, citând surse din anchetă.

Ba mai mult, pe device-uri, susține avocatul familiei Luizei Melencu, au fost găsite probe că Dincă ar fi un obsedat sexual.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro