Crimele de la Caracal. Surse: Rămășițele ale patru cadavre, găsite în curte, în fântână și în frigider

Crimele de la Caracal. Surse: Rămășițele ale patru cadavre, găsite în curte, în fântână și în frigider © Captură Video / Facebook

Continuă să apară informații șocante despre cazul care a șocat o țară întreagă. Potrivit unor surse din anchetă, în locuința presupusului criminal de la Caracal ar fi fost găsite rămășițele ale patru cadavre.

În curte, în fântâni, în frigider. Anchetatorii sosiți la locuința lui Gheorghe Dincă sunt șocați de ceea ce au găsit la locuința celui bănuit că le-ar fi ucis pe cele două fete. Resturi umane, bijuterii, dar și haine au fost găsite peste tot în casă, dar și pe terenul uriaș al bărbatului.

Potrivit surselor din anchetă, pe lângă Alexandra și Mihaela, bărbatul, care obișnuia să ia tinere cu ocazie, ar fi ucis alte două fete, de vârste apropiate.

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu, două tinere din Olt, au dispărut la trei luni distanță, în condiții similare. Ambele s-au urcat în mașina unui șofer de ocazie și au dispărut fără urmă. Vineri dimineață, polițiștii au folosit funcția de GPS a telefonului Alexandrei, care i-a condus la casa lui Gheorghe Dincă, un taximetrist și mecanic din Caracal. În locuința bărbatului au fost găsite oseminte umane, haine arse și pungi de carne. Bărbatul a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

Dispărute la trei luni distanță

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.

La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro