Poliția, despre cazul fetelor ucise în Caracal: „STS ne-a dat trei adrese greşite. S-a pierdut mult timp cu percheziţiile”

Poliția, despre cazul fetelor ucise în Caracal © Captură Video

Alexandra, una dintre tinerele dispărute în Olt, a sunat la 112 chiar din casa presupusului criminal. Șocant este faptul că, în pofida acestui lucru, STS a dat Poliției trei adrese greșite.

Prin trei adrese au trecut polițiștii, până să ajungă la locul unde au fost făcute descoperirile de groază. Nu cu ajutorul STS-ului, însă. Tot Poliția a pus cap la cap drumul către casa lui Gheorghe Dincă, reprezentanții IGPR mărturisind că s-a pierdut foarte mult timp cu perchezițiile care nu au dus nicăieri.

„În urma acelui apel la 112, din partea STS-ului au fost primite informații legate de aria în care a fost efectuat acest apel. Au fost efectuate percheziții la trei adrese, în urma cărora nu au fost găsite urme sau mijloace materiale de probă. Ulterior, în urma cercetărilor efectuate de IPJ Olt, s-a ajuns la această a patra locație, în această dimineață la ora 06.00. A fost efectuată o percheziție în urma căreia au fost identificate mai multe rămășițe ce par de natură umană. (...) A trecut un timp destul de îndulengat. S-a pierdut timp și cu efectuarea acestor trei percheziții și cu obținerea mandatului. (...) Cu siguranță au trecut câteva ore bune”, a explicat Georgian Drăgan, portător de cuvânt al IGPR.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro