Criminalul din Caracal le cere un singur lucru polițiștilor, zilnic, în arest. Despre ce este vorba

Criminalul din Caracal le cere un singur lucru polițiștilor, zilnic, în arest. Despre ce este vorba © Arhiva

Gheorghe Dincă se află în arest de peste o lună, iar zilnic apar noi informații despre cazul care a șocat întreaga Românie.

Potrivit Antena 3, criminalul din Caracal le cere polițiștilor zilnic ziarul, pentru a urmări știrile care au legătură cu crimele pe care a mărturisit că le-a comis. Totodată, Gheorghe Dincă urmărește emisiunile tv și dezbaterile despre faptele sale. Gheorghe Dincă se află în arestul Poliției Județene Slatina.

Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu a mărturisit la Antena 3 că atât Alexandra Măceșanu, cât și Luiza Melencu sunt căutate în Italia, ca urmare a faptului că s-a spus de multe ori că Gheorghe Dincă s-ar fi folosit de cele două pentru a le integra într-un grup de trafic de persoane.

Au ieșit la iveală informații șocante în cazul crimelor odioase din Caracal.După ce anchetatorii au ajuns la concluzia că trebuie să examineze una dintre gropile pe care Dincă le are în curte, acum s-a descoperit faptul că aceasta conținea cenușă. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, nu se știe încă dacă este vorba despre cenușă provenită în urma arderii unui cadavru, dar cert este faptul că se vor face cercetări în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro