Cine este tânărul acuzat că a violat şi ucis o fată de 19 ani, în Prahova! Abia a ieşit din închisoare

Cine este tânărul acuzat că a violat şi ucis o fată de 19 ani, în Prahova! Abia a ieşit din închisoare © Fotografie simbol: arhivă

S-a aflat cine este tânărul acuzat că a violat şi ucis o fată de 19 ani, apoi a abandonat trupul neînsufleţit într-o pădure din Prahova. Marius Ionuţ Dragoi a fost reţinut de către poliţişti, duminică 19 mai, sub acuzaţiile de omor şi viol. 

Marius Drăgoi nu este la prima abatere! Tânărul din comuna Râfov a mai fost condamnat în 2017 la un an şi cinci luni de închisoare cu executare pentru ameninţare şi tâlhărie. Atunci a fost obligat să plătească daune morale în valoare de 10.000 de lei uneia dintre victimele sale. A fost eliberat condiţionat după nouă luni.

A revenit acasă şi a mers să muncească la o stână. Acolo era ajutat de o fată de care nu a fost mulţumit şi pe care a dus-o acasă. Vineri, s-au întâlnit întâmplător, iar fata s-ar fi urcat în căruţa lui, spunându-i că vrea să meargă din nou la stână să muncească.

Pe drum, Marius Drăgoi i-a cerut să întreţină relaţii intime. Ea a refuzat, iar el a bătut-o crunt. A violat-o şi apoi a înjunghiată. I-a abandonat trupul în pădure. Tânărul a fost reţinut. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro