Criminalul de la Săcele, care și-a ucis fata cu o injecție, și-a aflat sentința

Criminalul de la Săcele, care și-a ucis fata cu o injecție, și-a aflat sentința © Arhivă

Bărbatul de la Săcele, care și-a ucis fiica de 14 ani cu o injecție cu insecticid, și-a aflat sentința. În pofida acestui fact, omul susține în continuare că fata s-a sinucis și că el a fost un simplu martor la toată scena.

Costel Bighiu a fost condamnat de Tribunalul Constanța la 16 ani de închisoare pentru omor. Însă, bărbatul nu își recunoaște fapta și își susține versiunea care îl exonerează de răspundere penală.

„Inculpatul a încercat să susţină o versiune care să-l exonereze de răspundere penală şi şi-a construit apărarea în sensul că a fost martor la sinuciderea victimei, însă ancheta şi probele administrate au demontat situaţia relatată de acesta. El este autorul infracţiunii de omor pe care a comis-o prin sugrumare. Victima a murit prin asfixie mecanică datorată sugrumării”, a precizat procurorul șef al Parchetului de pe lângă tribunalul Constanța, Gill Julien Grigore Iacobici, conform Observator.

Tatăl și-a omorât fiica și apoi a vrut și el să se omoare

Tatăl fetei a vrut să se sinucidă după ce și-a ucis fata, însă a nu a reușit și a fost transportat la spital și în prezent este în comă. Potrivit observator.tv, tatăl fetei a gândit atent planul malefic, înainte de a-l pune în aplicare. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a așteptat ca soția, de care divorțase, să plece la muncă și când a rămas singur cu fiica lui, a otrăvit-o, apoi a încercat să își ia viața în același mod. Adolescenta ar fi intervenit între tatăl și mama sa, în timp ce se certau. Bărbatul s-ar fi enervat că fiica lui i-a luat apărarea mamei sale și a pus la cale oribila crimă.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro