Criminalul din Timiș a vrut să îl împuște pe polițist în dreptul picioarelor. Marcel Lepa și-a cerut scuze, în fața procurorilor

Criminalul din Timiș a vrut să îl împuște pe polițist în dreptul picioarelor. Marcel Lepa și-a cerut scuze, în fața procurorilor © Arhiva

Marcel Lepa a vorbit astăzi pentru prima oară în fața anchetatorilor, după ce a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Criminalul din Timiș a oferit noi detalii despre ziua tragică în care l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei. Potrivit observator.tv, acesta le-ar fi spus anchetatorilor că a vrut să tragă în dreptul picioarelor, însă arma s-ar fi descărcat și a nimerit în gât și piept. Individul s-a speriat și așa a decis să se ascundă în pădurice, apoi în casa bunicii unui prieten, acolo unde a fost capturat marți, potrivit observator.tv.

Când a fost găsit, Marcel Lepa era într-o stare de sănătate precară, aşa că s-a decis de urgenţă introducerea sa în operaţie. Acum, va plăti cu ani grei de închisoare pentru omor calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro