Criminalul din Timișoara, reținut pentru 24 de ore

Criminalul din Timișoara, reținut pentru 24 de ore © captura video

Apar noi detalii despre bărbatul care și-a ucis fosta iubită într-un parc din spatele Catedralei Mitrolopitane din Timișoara. Acest a fost prins de oamenii legii în timp ce încerca să se ascundă într-o pădure.

Bărbatul este acum în arestul Poliției Timiș și urmează să fie audiat. Polițiștii au decis să îl aresteze pe criminal pentru 24 de ore, după ce l-au prins într-o pădure de lângă o cale ferată. Cosmin Titiș, în vârstă de 31 de ani, a avut o relație cu tânăra de 20 de ani, iar crima s-ar fi petrecut pe fondul geloziei. Bărbatul a pus la cale un atac sângeros. Acesta a urmărit-o pe tânără în timp ce ea se plimba prin parc alături de o prietenă. A tras-o într-o parte și a înjunghiat-o de mai multe ori în zona pieptului și a gâtului. Tânăra a fost transportată la spital, însă s-a atins din viață în urma rănilor grave, scrie observator.tv.

A pus la cale un plan diabolic

Fără să țină cont de faptul că mai era o persoană prezentă, tânărul a atacat-o pe fosta iubită și, fără pic de milă, a înjunghiat-o de mai multe ori în gât, piept și la nivelul feței. După ce tânăra a căzut ca secerată, într-o baltă de sânge, bărbatul s-a făcut nevăzut.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro