Criminalul care l-a ucis pe iubitul Oanei Radu, show total, în pușcărie / Ce le-a cerut autorităților!

+4 click pentru
galerie

Criminalul care l-a stropit cu benzină pe fostul iubit al Oanei Radu și i-a dat foc, lăsându-l să ardă de viu, este protagonistul unui show sinistru, după ce le-a declarat război judecătorilor care l-au trimis în spatele gratiilor.

Răzvan Ionuţ Drăghici (32 de ani), din Craiova, individul poreclit “Satana” care l-a ucis pe fostul iubit al cântăreţei Oana Radu, a deschis mai multe procese prin care a solicitat să fie scos de urgență din pușcărie. Criminalul susține, pe de o parte, că penitenciarul în care este închis nu îi oferă condiții decente de detenție, iar pe de altă parte, că locul lui nu este în pușcărie, ci într-un spital de nebuni. De altfel, în august 2019, când a comis oribila crimă, asasinul se afla în libertate pe semnătura părinților, care îl scoseseră de la balamuc, pe răspunderea lor, luându-și angajamentul că îl vor supraveghea pe acesta și îi vor administra tratamentul prescris de medicul psihiatru. Dacă judecătorii vor ajunge la concluzia că Drăghici nu avea discernământ în momentul comiterii faptei, acesta va fi scos din pușcărie și trimis într-un spital de psihiatrie de maximă siguranță.

Pe 13 august 2019, pompierii au fost chemați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc din Craiova. Focul pusese pus intenționat de Răzvan Ionuţ Drăghici (32 de ani), care a stropit mai mulţi vecini cu benzină înainte să incendieze scara de bloc. Printre oamenii incendiaţi de “Satana” s-a aflat și Alin, iubitul Oanei Radu, care era în Craiova, localitatea natală, pentru a-şi susţine lucrarea de licenţă. Conform anchetatorilor, autorul înfiorătoarei fapte era cunoscut cu probleme psihice grave şi se afla în libertate datorită părinţilor săi, care l-ar fi scos din ospiciu pe semnătură.

Cântăreața a declarat că a suferit foarte mult după moartea lui Alin, însă, după doar câteva luni, și-a refăcut viața alături de antrenorul ei de fitness. La momentul respectiv, familia fostului iubit a judecat-o grav, iar în replică artista a făcut declarații șocante: ”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[...] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred”. Chiar dacă a afirmat de mai multe ori că l-a iubit și că relația sa cu Alin a fost cât se poate de frumoasă, cântăreața a afirmat că, timp de trei ani, cât a durat relația cu Alin, timp de trei ani, a trecut prin multe suferințe. ”Eu în trei ani am trăit multe lucruri, atât fizic, cât și psihic. (...) Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a explicat Oana Radu, într-o emisiune TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro