Criminalul de la Perla, atacat de familiile victimelor / Nu credea că i se va întâmpla asta

+2 click pentru
galerie

Asasinul cu sânge rece de la Perla, care a executat două femei şi a împuşcat alte şase persoane, ar putea avea parte de o surpriză de proporţii, după ce familia uneia dintre victime i s-a pus pata pe el.

Vestea că judecătorii din Giurgiu au înlocuit pedeapsa de închisoare pe viaţă cu pedeapsa de 25 de ani de închisoare, facilitând eliberarea criminalului sadic înainte de termen a determinat familia uneia dintre victime să ia măsuri disperate. Astfel, imediat după decizia magistraţilor, familia Marianei Bendre, casiera executată în coaforul Perla, a contestat micşorarea pedepsei şi au cerut ca Vlădan să execute închisoare pe viaţă, aşa cum a fost condamnat. Primul termen va avea loc peste câteva zile, la Curtea de Apel Bucureşti, însă este greu de crezut că familia victimei va reuşi să schimbe ceva, în condiţiile în care Codul Penal prevede ca asasinii trecuţi de 60 de ani să fie scoşi din puşcării înainte de termen şi lăsaţi slobozi, printre oameni. Şi, cum Vlădan a împlinit 61 de ani, peste şapte ani va putea să iasă de la răcoare şi să râdă în nas familiei îndoliate.

Conform Codului Penal, “condamnatul trecut de vârsta de 60 de ani pentru bărbați și de 55 de ani pentru femei poate fi liberat condiționat după executarea efectivă a 15 ani de detențiune, dacă (...) este stăruitor în muncă, disciplinat și dă dovezi temeinice de îndreptare, ținându-se seama și de antecedentele sale penale”. De altfel, de această prevedere va beneficia şi Gheorghe Dincă, dacă va fi condamnat pentru faptele sale.

 

Pe 5 martie 2012, polițistul Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a deschis focul în incinta unui coafor de la complexul Perla, cu intenţia de a o ucide pe soţia lui, care voia să divorţeze. Atât femeia cât şi casiera coaforului au fost ucise. Alte şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro