Criminalul de la Perla îşi cere scuze pentru faptele sale. Cum a reacţionat familia victimei

Criminalul de la Perla îşi cere scuze pentru faptele sale © Arhiva

Detalii noi despre cazul criminalului de la Perla. Gheorghe Vlădan, omul care a ucis două femei în coaforul de la Perla, vrea să scape de închisoare.

Criminalul care şi-a executat soţia în coafor, a ucis-o pe prietena ei şi a mai rănit alte şase persoane vrea să îi fie înlocuită pedeapsa pe viaţă.

După opt ani de stat după gratii, criminalul le-a cerut magistraţilor să îi reducă pedeapsa, asta după ce şi-a cerut iertare pentru cele două crime pe care le-a comis. Omul este convins că a plătit pentru ceea ce a făcut şi că merită o pedeapsă mai mică.

"Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi pentru victime. Nu pot da timpul înapoi. Nu pot repara nimic. Am pierdut totul, inclusiv casa. Fiul meu a plătit 17.500 euro victimelor", a spus vinovatul în faţa magistraţilor.

Cu aceste scuze ucigaşul a încercat că îi convingă pe magistraţi că merită să îi fie înlocuită pedeapsa pe viaţă cu închisoare pentru 25 de ani.

Cerinţa criminalului a revoltat familia casierei ucise de Vlădan, care a reacţionat imediat.

"Sunt frustrat că acest individ, după nici opt ani, după şapte poate fi pus în libertate- un pericol potenţial pentru stradă. Numai hazardul a făcut să nu producă mai multe victime în acea zi. Degeaba îşi cere el scuze. Scuzele nu se pot accepta. Trebuie să stai acolo, să nu mai ai dreptul să fii liber", a spus soţul femeii ucise, Cornel Bendre, conform observator.tv.

Nici avocatul familiei victimei nu este de acord cu cerinţele criminalului.

"Am spus instanţei că trebuie luate în considerare în afară de cerinţa vârstei şi alte motive cum ar fi conduita. Noi trebuie să avem în vedere că în momentul în care o astfel de persoană este pusă în libertate ea trebuie să se reintegreze social.Ideea că persoana care a săvârşit aceste fapte atât de violente este inchisă şi nu există posibilitatea să se eliberez cumva le asigură un confort psihic, confort care acum nu mai există", a mărturisit Raluca Apostol, avocata familiei, pentru sursa menţionată.

Chiar şi aşa, magistraţii de la Tribunalul Giurgiu au acceptat ca pedeapsa pe viaţă să îi fie revocată lui Gheorghe Vlădan, însă decizia finală va fi luată zilele următoare de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro