Criminalul lui Petrișor, băiatul de 14 ani din Vaslui, a fost prins. Bărbatul, tată a trei copii, l-a ucis din răzbunare

Criminalul lui Petrișor, băiatul de 14 ani din Vaslui. Bărbatul, tată a trei copii, l-a ucis din răzbunare © Captură Video

A fost găsit criminalul lui Petrișor, băiatul de 14 ani, din Vaslui, găsit mort după șase zile de căutări. Potrivit primelor informații, cel care i-a luat viața este tatăl a trei copii și a recurs la gestul cumplit din dorința de a se răzbuna.

Luni noapte, polițiștii l-au prins pe bărbatul acuzat de uciderea lui Petrișor Sebastian Gaiță, băiatul din Vaslui care a dispărut și a fost găsit mort, aproape o săptămână mai târziu. Suspectul are 39 de ani și este din aceeași comună cu Petrișor.

Este tatăl a trei copii și a fost nevoit să recunoască faptele după ce a picat testul cu detectorul de minciuni.

Cum a scăpat bărbatul de trupul lui Petrișor

Fără a arăta nicio urmă de regret pentru fapta comisă, bărbatul a aruncat cadavrul într-o râpă dintr-o pădure aflată la 15 kilometri de sat, scrie Observator.

În fața procurorilor, a povestit că l-a lovit pe adolescent de 14 ori, din dorința de a se răzbuna. În urmă cu trei luni, Petrișor ar fi dat foc magazinului lui.

Petrişor Sebastian Gaiţă, în vârstă de 14 ani, a fost dat dispărut pe 25 februarie, din satul Guşiţei, comuna Dimitrie Cantemir, după ce a plecat în mod voluntar de la domiciliu cu două zile înainte, pe 23 februarie, şi nu a mai revenit.

Inițial, rudele au crezut că a plecat de acasă voluntar, iar bunica băiatului chiar a sunat la Poliție și a întrebat dacă nu cumva agenții l-au prins la furat, un obicei al adolescentului, care nu prea dădea pe la școală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro