Criminalul poliţistului din Timiş va fi prezentat magistraților, astăzi, cu propunere de arestare preventivă

Criminalul poliţistului din Timiş va fi prezentat magistraților, astăzi, cu propunere de arestare preventivă

Ionel Marcel Lepa, personajul din Lugoj care a împușcat mortal un polițist, săptămâna trecută a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș la audieri. La finalul acestora va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ionel Marcel Lepa a fost dus sub escortă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Bărbatul urmează să fie audiat de procurorul care se ocupă de caz, iar anchetatorii vor încerca să afle și versiunea lui.

La finalul audierilor Lepa urmează să fie prezentat magistraților de la Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat pentru infracțiunile de ultraj – omor calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, anunţă tion.ro.

Reamintim că duminica trecută, poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost împuşcat mortal de Ionel Lepa, într-un schimb de focuri între cei doi. Poliţistul a fost nimerit în piept şi gât, iar "recidivistul" Ionel Lepa a încasat şi el două gloanţe, destul de seriose, dar a supravieţuit. Când a fost găsit, Lepa era într-o stare de sănătate precară, aşa că s-a decis de urgenţă introducerea sa în operaţie. Acum, va plăti cu ani grei de închisoare pentru omor calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro