Cristi Borcea, un nou dosar! Abia trimis după gratii, este chemat din nou în faţa judecătorilor

+4 click pentru
galerie

Condamnat la 5 ani de închisoare cu executare şi trimis, ieri, în puşcăria Rahova, Cristi Borcea este citat într-un nou dosar, deschis de un fost partener de afaceri.

Crimbo Gas 2000 SRL, firma supranumită "Fabrica de bani a lui Borcea", a fost chemată în judecată de o altă societate comercială, la Tribunalul Ilfov, în legătură cu un litigiu care exista de câţiva ani. În primă instanţă, firma lui Borcea a câştigat procesul, însă cealaltă firmă nu a fost mulţumită de hotărârea magistraţilor, aşa că a atacat sentinţa. Primul termen va avea loc pe 19 martie. Firma lui Borcea a deschis, în ultima perioadă, mai multe procese împotriva foştilor parteneri, în încercarea de a recupera datoriile uriaşe pe care acestea "uitaseră" să le achite. La rândul ei, "Fabrica de bani a lui Borcea" a fost dată în judecată de mai mulţi afacerişti din ţară, care au solicitat achitarea unor facturi mai vechi, pe care societatea lui Borcea le-ar avea din perioada în care făcea comerţ cu GPL.

Într-un alt proces care viza firma lui Borcea, judecătorii au decis ca bunurile societăţii să fie scoase la licitaţie, pentru recuperarea datoriilor pe care firma le are la bugetul de stat, la autorităţile locale şi către mai multe companii, printre care şi la furnizorul de energie electrică. Insolvenţa firmei a fost solicitată din cauza unor datorii de nouă milioane de lei. Crimbo Gas 2000 SRL a avut cifră de afaceri zero în 2012 şi a înregistrat pierderi de 330.000 de lei. Prin comparaţie, în 2009, firma avea o cifra de afaceri de un milion de lei şi pierderi de 1,5 milioane de lei. Borcea a deţinut, prin intermediul firmei Crimbo Gas 2000, o reţea de 21 de staţii de alimentare cu GPL.

Ieri, Cristi Borcea a părăsit IPJ Ilfov în cătușe, după ce joi seară a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor unor terenuri din Mamaia. Însoțit de mascați, fostul acționar al Dinamo a fost urcat în dubă și dus la Peninteciarul Rahova.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro