Cristian Pomohaci a împlinit 50 de ani! Ce mesaj public a transmis / FOTO

+2 click pentru
galerie

Cristian Pomohaci a împlinit 50 de ani! Ce mesaj public a transmis / FOTO © Facebook

Cristian Pomohaci a împlinit zilele trecute vârsta de 50 de ani. Fostul preot a transmis un mesaj public pe pagina sa, în care le-a mulţumit celor care şi-au amintit de "părintele Cristian".

Cristian Pomohaci continuă să cânte şi să poarte haine bisericeşti, potrivit postărilor care apar pe pagina sa, acolo unde este foarte activ. zilnic primeşte mesaje, iar cu prilejul zilei sale de naştere, fostul preot a primit o mulţime de urări. 

"Sfinte binecuvântări și sincere mulțumiri la toți cei care v-ați amintit astăzi de părintele Cristian sau de... Cristian Pomohaci! Vă mulțumesc, vă prețuiesc și vă port in inimă și-n rugăciuni!!!🙏🙏🙏", a scris Cristian Pomohaci pe pagina sa de Facebook. 

Cristian Pomohaci a publicat şi o fotografie cu el, mai veche, din vremea în care era preot. 

În urmă cu câteva luni, Cristian Pomohaci se plângea de probleme de sănătate. Acesta trebuia să se prezinte în instanţă, dar nu s-a întâmplat asta. Cristian Pomohaci este acuzat în dosar că în perioada 2012-2017 nu a declarat la ANAF veniturile exacte pe care le avea din închirierea unor imobile. Prejudiciul aduc statului este de aproape 140.000 lei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro