Cristian Ţopescu şi Lucian Pintilie au murit la o zi distanţă. Ce au avut în comun cei doi, în ultimele zile de viaţă

+3 click pentru
galerie

Cristian Ţopescu şi Lucian Pintilie © SpyNews

Cristian Ţopescu şi Lucian Pintilie au trecut în nefiinţă la o zi distanţă, amândoi au fost două personalităţi remarcante în meseriile pe care le-au ales şi tot amândoi au fost iubiţi de o ţară întreagă.

Nu doar atât, însă. Mai există un punct în comun pentru Cristian Ţopescu şi Lucian Pintilie. Din păcate un aspect destul de trist şi anume, cei doi au împărţit acelaşi salon, după ce au fost internaţi la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Cristian Ţopescu a murit marţi, la ora 16.00 la Spitalul Elias din Capitală, în timp ce Lucian Pintilie s-a stins miercuri, tot pe patul de spital de la Elias la vârsta de 84 de ani.

Lucian Pintilie a produs numeroase filme de-a lungul anilor, iar în perioada comunistă a fost obligat să emigreze. Lucian Pintilie s-a născut pe 9 noiembrie la Tarutina, în Basarabia de Sud. Lucian Pintilie a primit Ordinul Meritul Cultural clasa a V-a în 1967 pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice.

Trupul neînsuflețit al cunoscutului comentator sportiv va fi depus jos, în intervalul 11:00-19:00, în Studioul 2. Cristian Ţopescu va fi condus pe ultimul drum vineri, la ora 11, la cimitirul Ghencea Militar.

Cine i-a fost alături lui Lucian Pintilie în ultimele clipe

Lucian Pintilie a murit miercuri, la vârsta de 84 de ani, lăsând în urma sa o mare bogăţie lumii cinematografice. Lucian Pintilie nu a fost singur în ultimele clipe de viaţă alături fiindu-i fiica scriitorului Eugen Ionescu. Marie-France Ionesco a fost cea care nu l-a lăsat singur pe marele regizor, potrivit informaţiilor din presă. De asemenea, Marie-France Ionescu i-a rugat pe medici să-i acorde cât mai multă atenţie şi un tratament care să-l salveze. Cei doi au foarte foarte apropiaţi şi chiar au împărţit multe momente frumoase din lumea artistică.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro