Cristina Bălan, mărturii cutremurătoare despre boala care i-a schimbat viaţa! "Izolarea a fost universul perfect, iar noi ne-am asumat"

+3 click pentru
galerie

Viața nu este ușoară pentru un om simplu, dar este cu atât mai grea pentru cei care se confruntă cu asemenea probleme precum cele ale Cristinei Bălan și ale familiei sale. Şi-a dorit din suflet să devină mamă, era cel mai mare vis, dar nici prin cap nu i-a trecut cu ce probleme avea să se lupte.

"Nu ţin minte să îmi fi făcut griji în sarcină, am citit desigur că sunt predispusă la naştere prematură, dar nu m-am gândit că mi se va întâmpla mie treaba asta. În luna a şaptea devenisem nerăbdătoare, am mers la înot, îmi doream să nu simt că e o tonă pe picioarele mele", îşi aminteşte artista. Totul era perfect, era fericită pentru că urma să aducă pe lume gemeni, dar un control de rutină i-a adus cea mai mare lovitură a vieţii.

Cristina Bălan a aflat în cea de-a 24 săptămână de sarcină că unul dintre micuţi ar putea avea Sindromul Down și a fost sfătuită să întrerupă sarcina, în acel moment nici nu a vrut să audă de aşa ceva. A luptat enorm şi a reuşit să îi aducă pe lume pe îngeraşii ei.

"Nu ştiu să descriu în cuvinte conexiunea. Am stat 32 de zile internaţi, când am ajuns acasă a fost o emoţie copleşitoare. În 32 de zile i-am atins doar de două ori, prima dată când s-au născut, iar a doua oară când medicii m-au lăsat să îi văd. Izolarea a fost universul perfect, iar noi ne-am asumat", a mai adăugat Cristina Bălan.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro