Cristina, copila de 15 ani din Tulcea care s-a aruncat de la etaj, a murit

Cristina, copila de 15 ani din Tulcea care s-a aruncat de la etaj, a murit © Facebook

Cristina, copila de 15 ani care s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc din Tulcea a murit joi, 5 martie, pe patul de spital. Fata a recurs la acest gest ce a fost prinsă fumând.

Fata care s-a aruncat de la etaj, în Tulcea, a murit

În prima zi a lunii martie, Cristina s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc din Tulcea şi a suferit răni extrem de grave în urma unor certuri.

Martorii care au asistat la gestul şocant la care a recurs Cristina spuneau că fata ar fi avut o discuţie aprinsă cu o persoană adultă din apartament, pe motiv că ar fi fost surprinsă fumând.

Cristina a deschis geamul apartamentului de la etajul șase şi s-a aruncat în gol, câteva secunde mai târziu, neascultând rugăminţile celor care erau în preajma sa. 

Copila de 15 ani a ajuns la spital în stop cardio-respIrator, dar a fost stabilizată de către salvatorii de la UPU. Diagnosticul pus, la scurt timp de medici, a fost moarte cerebrală, conform tulceanoastra.ro.

Deşi nu i s-au dat şanse de supravieţuire, fata a fost internată la ATI şi conectată la aparate. Joi, 5 martie, inima Cristinei a încetat să mai bată, în ciuda eforturilor medicilor. 

Cristina a avut o copilărie grea

Cristina a avut o viaţă deloc uşoară. În luna iulie a anului trecut a fost luată din sânul familiei, din cauza unor abuzuri. Ea locuia într-un complex ce aparţinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro