Cu cine a înlocuit-o pe fiinţa iubită o vedetă TV! „Simt aşa... o legătură anume!”

+4 click pentru
galerie

O vedetă TV a înlocuit-o pe persoana pe care o iubea ca pe ochii din cap cu o fiinţă născută la scurt timp după ce prima s-a ridicat la ceruri.

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Alexandra Negulescu, alias Zizik, mărturiseşte că are un labrador de opt ani, pe nume Halloumi, pe care l-a luat imediat după ce bunica ei a trecut în nefiinţă. “Pe 1 iulie, acum opt ani, a decedat bunica mea. Iar pe 1 august am fost în vizită la o prietenă. Căţeaua ei născuse pui fix în ziua aia şi m-au impresionat foarte mult. Am zis că de obicei, când cineva pleacă spre ceruri, întotdeauna vine altcineva în familia ta. (...) De câte ori îl văd, îmi reaminteşte de bunica mea şi simt aşa...o legătură anume! Mai ales că au trecut opt ani de atunci şi mai ales că acum vine şi fetiţa mea, pe care o să o cheme Elena, ca pe bunica mea. Şi abia aştept să văd cum se înţeleg. Dar cred ca va fi OK, mai ales că el iubeşte copiii”, mărturiseşte Zizik.

„Eram foarte dezamăgită”

În cadrul aceleiaşi emisiuni, vedeta îşi aminteşte de perioada copilăriei, când îşi dorea foarte mult să aibă un căţeluş: “Îmi doream foarte mult un câine. Când eram mică, aduceam în fiecare zi câte un căţel acasă. Părinţii mei aşteptau să adorm, ca să îl poată duce. Când mă trezeam, eram foarte dezamăgită”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro