Cu cine suntem compatibili, în funcţie de data naşterii / Specialiştii au descoperit formula secretă

+2 click pentru
galerie

Un numerolog celebru dezvăluie cum se calculează compatibilitatea partenerilor, în funcţie de data naşterii, explicând care este formula secretă.

Invitat la emisiunea „Lumea nevăzută” - difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars –, numerologul Romeo Popescu explică tuturor care este formula de calcul pentru a afla cine este partenerul ideal. “Nu există compatibilitate 100% între doi parteneri. Noi calculăm din mai multe puncte de vedere, în numerologie şi în matricea psiho-energo-informativă vedem anumite componente ale unui om ca să aducem tot ce înseamnă bun în viaţa aceluia în relaţie cu cineva. Dar 100% nu există nimic, pentru că perfecţiunea e a zeilor, nu a oamenilor. Cel mai simplu este să arătăm o formă de calcul a compatibilităţii în funcţie de vibraţia noastră interioară, adică ziua în care ne-am născut. Ziua în care m-am născut foloseşte verbul a fi. Cum sunt eu ca şi putere mentală, ca şi putere a caracterului meu, ca şi putere psihică, ca şi mod de a funcţiona după anumite dominante”, declară specialistul.

Dragostea durează 18 luni

Numerologul explică, pe un clipboard, cum se calculează aceasta cifră de compatibilitate: “Dacă ne dă un număr întreg înseamnă că avem o compatibilitate bună şi dacă ne dă un număr cu rest înseamnă o relaţie tumultoasă, trebuie să mai lucrăm la ea. Numărul întreg înseamnă o relaţie mai lejeră, parcă îmi vin toate la îndemână”. Conform specialistului, după doi ani trece “îndrăgosteala”. “Numerologic vorbind, îndrăgosteala trece după 18 luni. Dar hai să zicem după doi ani, ca număr par. Îndrăgosteala este o formă afectivă instinctuală. Adică eu o iubesc pe ea şi ea mă iubeşte pe mine pentru că avem o formă de plăcere împreună, îndrăgosteala aia. Ne vine aşa să ne pupăm tot timpul, ca la început. După care trece. Şi există varianta în care eu, după ce a trecut îndrăgosteala, împreună cu ea, să consolidăm şi altă formă afectivă care poate fi iubirea. Şi atunci mergem înainte. Dacă îndrăgosteala a trecut şi nu am construit iubirea, atunci ne despărţim. Dacă am construit, mergem înainte. Următorul test este la 4 ani – plictisul. Adică ne-am plictisit unul de altul, e cadranul, pătratul. Facem aceleaşi lucruri, mergem la acelaşi restaurant, mâncăm aceleaşi spaghete, nu e ce trebuie, hai să schimbăm ceva. La 6 ani este testul fidelităţii. Pentru relaţiile solide. Adică noi suntem bine împreună, dar parcă m-aş duce şi pe la vecina. Îţi vine aşa, dintr-o dată. Poţi să treci peste asta. La 8 ani este testul reconstrucţiei relaţiei. Adică ne-am obişnuit şi ar trebui ca după 8 ani să fiu un alt om, mai matur, mai experimentat, mai inteligent. Şi ea la fel. Şi atunci e ca şi cum la 8 ani vine un refresh, reconstruim lucrurile, suntem altfel. Acum avem o relaţie frumoasă, de iubire, dar altfel, pentru că noi suntem altfel. Şi tot aşa. Următorul pas poate fi la 12 ani. Este testul recuceririi. Adică eu trebuie să te recuceresc pe tine ca fiind nouă”, afirmă Romeo Popescu.

Vedeţi mai multe astăzi, începând cu ora 13.00, la „Lumea nevăzută”, pe Antena Stars!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro