Culiţă Sterp, totul despre nuntă! Ce i-a pregătit artistei Carmen de la Sălciua! Declaraţii exclusive

+3 click pentru
galerie

Pentru prima dată de la împăcarea neaşteptată cu fosta soţie, Carmen de la Sălciua, Culiţă Sterp a spus, clar şi răspicat, ce îşi doreşte de la viaţă.

Aflat în plină ascensiune atât pe plan profesional, cât şi sentimental, artistul Culiţă Sterp a explicat care este opinia lui cu privire la nunta la care visează toţi fanii lui şi ai lui Carmen, fosta soţie, dar şi familiile lor. “Nu îmi mai trebuie! Am fost o dată cununat, aşa că este suficient. Noi suntem acum fericiţi aşa, necăsătoriţi, şi încercăm să evităm, pe cât posibil, apariţiile în presă şi interviurile”, a declarat, ieri, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Culiţă Sterp.

Culiţă, un bărbat fericit. Şi singur, şi alături de Carmen!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt cum nu se poate mai fericiți, chiar dacă din aprilie nu mai sunt căsătoriţi. Ei au divorţat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Haţeg, după ce s-au acuzat reciproc de infidelitate şi şi-au aruncat vorbe grele. Imediat după ce a redevenit un bărbat liber, Culiţă Sterp a mărturisit, pentru Antena Stars, că se simte bine aşa, că îi prieşte statutul de burlac şi că nu se grăbeşte să îşi găsească o parteneră, fiindcă ar fi avut alte priorităţi. Susţinea, însă, că dacă va fi să îşi găsească o fată cuminte, vrea să facă mulţi copii. După doar câteva luni, s-a întors în braţele lui Carmen, iar acum se declară, din nou, un bărbat fericit. Exact ca în aprilie, când spunea că este fericit fără Carmen.

Uite divorţul, nu e divorţul!

În vara lui 2018, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp anunțau că drumurile lor se despart. Deși inițial au minţit că au divorțat încă de atunci, cei doi au stat căsătoriți până în primăvara acestui an. Interesant, în perioada în care încă erau soț și soție, aceştia s-au cuplat cu alte persoane, formând un “cvartet” fericit. De altfel, tocmai de aceea au şi minţit că au divorţat din 2018, pentru că începuseră să se afişeze cu alţi parteneri şi nu au dorit ca fanii să-i creadă imorali.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro