Cum a ajuns Stelian Ogică în scandalul permiselor false! Lauda de sine…

+3 click pentru
galerie

Scandalul teribil de la Giurgiu, unde mai mulţi poliţişti sunt acuzaţi că încasau şpăgi pentru a măslui examenele de “carnet” ar putea face o victimă colaterală: Stelian Ogică!

Motivul pentru care Stelian Ogică ar putea intra în atenţia procurorilor: acesta s-a lăudat în spaţiul virtual că a susţinut, recent, examenul pentru obţinerea unor noi categorii pentru permisul auto şi, cum examinatorii şpăgari şi instructorii care intermediau darea de mită erau filaţi de ofiţerii anticorupţie, Ogică are toate “şansele” să fie obligat să dea cu subsemnatul. Totuşi, e greu de crezut că Ogică a luat categoriile auto noi pe ochi frumoşi sau pe şpagă, în condiţiile în care acesta are “carnet” de aproape 30 de ani şi conduce ca un adevărat profesionist.

Joi seară, ofiţerii DGA, sub coordonarea procurorului DNA, au făcut 26 de percheziţii la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SRPCIV) Giurgiu şi la locuinţele unor poliţişti şi instructori auto, într-un dosar privind obţinerea de permise auto în mod fraudulos. Este vorba de şase poliţişti şi şapte instructori auto, care au fost escortaţi la DNA, pentru audieri. Potrivit Mediafax, există suspiciuni că instructorii auto primeau bani, pe care îi dădeau mai departe polițiștilor, pentru ca elevii mai puțin silitori să treacă de „traseu” și să obţină permisul de conducere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro