Cum a decurs ultima zi din viața Denisei, copila de 15 ani găsită moartă în pădure. Misterul pungii de înghețată

Cum a decurs ultima zi din viața Denisei, copila de 15 ani găsită moartă în pădure. Misterul pungii de înghețată © Facebook

Noi detalii în cazul Denisei Unchiașu, copila de 15 ani găsită în pădure. Adolescenta a fost găsită moartă în pădure, după ce le-a spus părinților că merge să-și cumpere o înghețată. Ce a făcut, de fapt, copila înainte să-și dea ultima suflare? Părinții nu cred deloc în varianta sinuciderii!

Anchetatorii au reușit să descopere traseul făcut de Denisa, înainte să fie găsită spânzurată, într-o pădure din localitatea Oteșani. 

Pare-se că în ziua fatidică, adolescenta le-a spus părinților că merge să își cumpere o înghețată. Denisa Unchiașu nu doar că și-a cumpărat înghețată, ci a ajuns să petreacă pe un deal din apropierea casei cu o prietenă și patru bărbați. Totuși, niciunul nu poate explica moartea copilei. 

Unul din indivizi este căsătorit și are 3 copii, iar cu un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, fata ar fi întreținut relații sexuale. Denisa a plecat, în timpul petrecerii, cu unul dintre bărbați la plimbare. Acesta este ultima persoană care a văzut-o pe copilă în viață. 

În localitate a fost dată alerta, iar polițiștii au început s-o caute pe copilă. Aceștia au fost induși în eroare de faptul că Denisa părea activă pe social media.

Trupul neînsuflețit al copilei de 15 ani a fost găsit întâmplător de o localnică, în apropiere de locul petrecerii. Părinții nu cred în varianta sinuciderii pentru că lângă fată a fost găsită și o pungă de înghețată. 

Denisa, violată și bătută de tatăl alcoolic 

Potrivit Adevărul, vecinii familiei au povestit că fetița era bătută crunt acasă. Mai mult, Denisa le povestea prietenilor că tatăl ei, alcoolic a violat-o, iar mama ar fi știut de acest lucru, însă nu a făcut nimic pentru a schimba situația. Părinții justificau totul spunând că „era cauză pierdută”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro