Cum a fost ucis pădurarul din Maramureş cu propria armă. „Avea informații de la doi oameni”

Cum a fost ucis pădurarul din Maramureş cu propria armă. „Avea informații de la doi oameni” © Facebook

Ies la iveală noi informaţii în cazul lui Liviu Pop, pădurarul executat în stil mafiot miercuri seară, într-o pădure din Maramureş. Directorul Romsilva a făcut declaraţii cutremurătoare.

Directorul Romsilva a dezvăluit că Liviu Pop ar fi fost sunat de doi localnici, de la care ar fi aflat că din pădurea pe care o păzea se fură lemne. Imediat, bărbatul şi-ar fi lăsat unul dintre copii la grădiniţă şi ar fi plecat să-i prindă pe hoţi.

Acolo însă, în pădurea dintre localităţile Rogoz şi Lăpuşul Românesc, pădurarul ar fi fost prins într-o altercaţie în urma căreia a fost împuşcat cu propria armă pe care o ţinea la spate.

„Omul avea informații de la doi oameni că în pădure se taie lemne. Era privată și el avea contract de pază. A anunțat șefului de district, șeful a sunat la 112. Pădurarul s-a dus acolo la ei. Poate s-a produs o altercație pentru că el avea arma în spate și un telefon mobil. S-a auzit un foc de armă și el nu a mai răspuns la telefon. Când au ajuns cei de la IPJ și colegii l-au găsit mort într-o vale, prin împușcare, iar arma era ruptă. E o anchetă în curs... Nu am găsit telefonul pădurarului”, a declarat directorul Romsilva pentru Antena3.

Trupul neînsufleţit al lui Liviu Pop a fost găsit abandonat într-o vale, cu numeroase urme de violenţă. În acest caz, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi poliţiştii continuă cercetările. 

Liviu Pop, pădurarul ucis miercuri seară, a lăsat în urmă trei copii şi o soţie îndurerată.


facebook whatsapp twitter pinterest