Cum a reuşit o vedetă TV să-şi facă animalul să vorbească! Declaraţii incredibile

+3 click pentru
galerie

Un bărbat devenit clebru după ce a participat la iUmor povesteşte, cu zâmbetul pe buze, cum şi-a învăţat animalul de companie să vorbească.

Invitat la „Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Ion Paliu mărturiseşte cum a învţat-o pe pe căţeluşa lui isteaţă, Inna, să citească numere şi să latre ora indicată de ceas. De asemenea, Paliu susţine că patrupedul ştie şi în ce dată şi lună sunt născuţi toţi membrii familiei. „Soţia m-a rugat să îi iau cea mai mică căţeluşă. A pornit la drum prin mall-uri, peste tot şi într-un final a găsit-o. Inna era micuţă. (…) Cred că o jumătate de zi aş sta să spună tot ce ştie, cred că mai mult. Adunare, scădere, câte degete avem la o mână. (…) Facem repetiţii de 3-4 ori pe zi, între 5 şi 10 minute, în funcţie de cum o simt eu, dacă este mai obosită sau nu”, explică Ion Paliu. Pentru a se convinge cât de inteligentă este Inna, Andra Trandaş a scris pe o tablă cifra 3, precum şi “trei”, cu litere, iar căţeluşa a lătrat tot de atâtea ori.

Vedeţi totul astăzi, începând cu ora 13.00, la „Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

Ion Paliu a fost pentru prima dată la iUmor în 2016, când bărbatul a declarat că vrea să o facă vedetă internaţională pe Inna, care este fană Fuego. Paliu a revenit şi anul trecut, iar căţeluşa „vorbitoare” a reuşit să stârnească hohote de râs.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro