Cum “agaţă” copii "Pianistul pervers" de la "Românii au talent"! Suspectat de pedofilie, caută talente printre băieţei

+5 click pentru
galerie

“Pianistul pervers” de la "Românii au talent" care a mărturisit că a avut o erecţie după ce l-a atins un elev de 10 ani este în căutare de noi talente, printre copilaşi.

Traian Yannis C., individ care, în pofida acuzaţiilor de pedofilie, este profesor de muzică la o şcoală generală din Capitală, este într-o continuă căutare de elevi, pentru meditaţii. Recent, bărbatul a lansat un site unde se laudă cu diplomele primite la diferite concursuri de muzică şi a postat mai multe imagini cu foşti elevi şi părinţii lor, susţinând că aceştia sunt fascinaţi de modul de predare şi că îl recomandă călduros micuţilor care vor să pătrundă în lumea muzicii.

Chiar dacă acum pozează într-un dascăl cu onoare impecabilă, în urmă cu cinci ani, când a fost dat afară de la "Românii au talent", fiindcă era suspectat de pedofilie, muzicianul a mărturisit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că a avut o erecţie când a fost atins de un băieţel. „În luna ianuarie am avut un elev - fiul unui diplomat, angajat la o ambasadă. Băiatul are zece ani... În timp ce ne aflam la pian, tânărul mi-a pus mâna pe picior și a început să mă mângâie. M-a șocat când mi-a atins penisul, apoi a încercat să își bage mâna în pantaloni. Atunci l-am oprit...

Totul a decurs normal, iar eu am plecat acasă. I-am trimis un e-mail tatălui, în care i-am explicat că fiul lui are un comportament deviant. I-am spus și că eu nu am mai întreținut relații sexuale de mult timp și, când mi-a atins organul genital, am avut erecție. A fost singurul incident ieșit din comun de la începutul anului până astăzi. Cu siguranță acel părinte a depus plângere“, spunea, cu o seninătate îngrijorătoare, profesorul de muzică Traian C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro