Cum arată astăzi mormântul Elodiei. Ce se află, de fapt, în groapa din cimitir

+2 click pentru
galerie

Cum arată astăzi mormântul Elodiei. Ce se află, de fapt, în groapa din cimitir © Arhivă

Au trecut mai bine de 12 ani de la momentul când dispariția avocatei Elodia Ghinescu a devenit informație de interes publică. Pe 7 august 2012, a fost declarată moartă, deși nu a fost găsit niciodată un cadavru. În pofida acestui fapt, Elodia are, totuși, un mormânt. Cum este posibil?

Familia Elodiei, născută în Brașov, a ținut să îi afacă avocatei un loc de veci, chiar dacă nu i-au găsit niciodată trupul. Aceasta are un mormânt în satul Cândești, din Argeș, acolo unde unde avocata a copilărit.

Ce se află în mormânt

Timp de multă vreme, a circulat un zvon conform căruia mama Elodiei ar fi pus în pământ un sicriu care conține mai multe obiecte de suflet ale Elodiei. Acest mister a fost elucidat, însă, de preotul care a sfințit locul de veci al avocatei.

„Am sfințit sfânta cruce cu agheasmă, știu că familia i-a făcut ulterior și parastas. (...) Cazuri ca acesta nu s-au mai întâmplat nici în țara noastră, nici în întreaga Biserică Ortodoxă Română! Eu cred că este singurul caz din țara noastră de genul acesta, să nu se descopere cadavrul”, spunea preotul Paltin, potrivit RomâniaTV.

S-a zvonit că Elodia ar fi în străinătate

Vărul lui Cristian Cioacă, un fost angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) consideră că Elodia este încă în viaţă, dar şi-a schimbat identitatea şi s-a mutat în străinătate. În cadrul unui conversaţii telefonice pentru Star Magazine, Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu a oferit detalii din cadrul dosarului şi a adus argumente solide, potrivit cărora, este imposibilă teoria cum că Elodia trăieşte.

„Cum să plece Elodia, când au fost găsite urme de sânge peste tot”, a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro