Cum chefuieşte un interlop celebru, condamnat pentru că a încercat să-şi ucidă rivalul! Imagini exclusive

+9 click pentru
galerie

Un interlop celebru, care are legături cu temutul clan Corduneanu, le râde în nas autorităţilor, afişându-se la diferite evenimente, deşi a fost condamnat pentru tentativă de omor.

Stănel Corbu, din Brăila, care de câţiva ani a preluat numele de familie al soţiei, Lăcătuş, face aroganţă după aroganţă, râzându-le în nas anchetatorilor care îl vor după gratii. Celebrul interlop apare în mai multe imagini postate pe site-urile de socializare, alături de fiii săi sau de prietenii apropiaţi, în diferite ţări din Occident, unde petrece cea mai mare parte a timpului.

În timp ce colegii de dosar stau în arest, Corbu, care este suspectat că a comantat un asasinat, se relaxează, în aşteptarea unei condamnări definitive, ce urmează să fie dată de Curtea de Apel Galaţi.

„Condamnă pe inculpatul Lăcătuş (fost Corbu) Stănel  la pedeapsa principală de 5 ani închisoare pentru săvârşirea la data de 08.08.2016 a infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tentativă la infracţiunea de omor. Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru sâvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de violare de domiciliu. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor (...).

Contopeşte pedepsele de 6 luni închisoare şi de 5 ani închisoare aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre judecătorească, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare care se sporeşte cu 1/3 din cealaltă pedeapsă aplicată, astfel încât dispune ca inculpatul să execute în final pedeapsa rezultantă de 5 ani şi 2 luni închisoare în regim de detenţie. În baza art. 7 alin. 1 din Legea nr. 76/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare, dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat”, au decis magistraţii Tribunalului Brăila, în dosarul în care Corbu a fost judecat pentru complicitate la tentativă de omor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro