Cum i-a “vrăjit” pe anchetatori iubitul bătăuș al Danielei Crudu! Procurorii au reacționat imediat

+3 click pentru
galerie

Povestea scandalului în urma căruia Daniela Crudu a fost snopită de iubitul croat este încă departe de a se fi stins, în condițiile în care apar noi și noi amănunte picante legate de acest incident.

Seco Dubravko, bărbatul care, cel puțin până în dimineața zilei de 9 februarie, s-a iubit cu Daniela Crudu, ar fi încercat să-i ducă de nas pe anchetatorii români. Potrivit unor surse judiciare, polițiștii care au intervenit după apelul 112 al vedetei au găsit-o pe Daniela Crudu în fața blocului, desculță și plină de sânge. Vedeta le-a spus anchetatorilor că a fost bătută de prietenul ei, care, în plus, îi confiscase și telefonul. Ca urmare, unul dintre polițiști a sunat pe mobilul Danielei, iar Dubravko i-ar fi răspuns senin, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Deși agentul i-a cerut croatului să coboare și să predea aparatul, acesta a refuzat categoric și i-a transmis polițitului că în memoria telefonulul sunt poze cu caracter intim, care nu trebuie să ajungă în mâna unor persoane străine. Mai mult, acesta a refuzat și să-i însoțească pe oamenii legii la secție, dar a promis că va merge ulterior, însoțit de avocatul său.

Nu a mai mers, însă, niciodată. În acest sens, spun sursele citate, procurorul de caz ar fi vrut să-l citeze oficial, însă ar fi renunțat după ce victima lui Dubravko a repetat în mai multe rânduri că nu intenționează să depună plângere, fapt care tranforma interogatoriul într-o muncă absolut inutilă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro