Cum încearcă un afacerist să o fenteze pe Bianca Drăgușanu! Decizie neașteptată în dosarul vedetei

+3 click pentru
galerie

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și un afacerist din Capitală a luat o turnură neașteptată în urmă cu două zile, la tribunal.

În încercarea de a rezolva problemele pe care le are cu site-urile sale din cauza patronului unei societăţi comerciale care administrează mii de pagini web şi vinde domenii online, Bianca Drăgușanu a deschis, în septembrie 2019, un proces, chemându-i la bară și pe reprezentanții Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Informatică – ICI Bucureşti.

Deși spera că procesul nu va dura mult, iar verdictul va fi în favoarea sa, Bianca Drăgușanu a aflat, cu stupoare, că dosarul ar putea dura până la anul. La termenul care a avut loc în urmă cu două zile, pârâții au afirmat că au fost luați pe nepregătite și au solicitat o amânare, pentru a-și angaja avocați. 

Un tertip la care foarte mulți apelează, în încercarea de a tergiversa procesul și de a câștiga, astfel, timp. Iar acest lucru este sugerat chiar de faptul că dosarul a mai fost amânat de câteva ori, așadar cei chemați în judecată de vedetă știau clar de ce a fost deschis procesul, având, totodată, suficient timp pentru angajarea unor apărători, din septembrie 2019. Astfel, dacă pârâții vor reuși să obțină o amânare și la termenul din iunie, invocând diferite motive - fie că avocații sunt plecați din localitate, fie că aceștia ar avea probleme de sănătate -, va interveni vacanța judecătorească, iar următoarea înfățișare va fi stabilită tocmai la toamnă, procesul având toate șansele să fie judecat abia în 2021.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro