Cum îşi alină suferinţa familia lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini. Tatăl său conduce un bolid de lux

+3 click pentru
galerie

Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini © Foto: Arhivă

Au trecut aproape cinci ani de la tragedia în care Ionuţ Anghel şi-a pierdut viaţa. Chiar dacă timpul a încercat să vindece rănile, părinţii lui Ionuţ Anghel şi frăţiorul său suferă cumplit după pierderea micuţului.

Familia lui Ionuţ Anghel a câştigat procesul cu proprietarul terenului şi cu ADP Sector 2, iar aceştia au fost obligaţi să ofere familiei suma de 2,4 milioane de euro. Chiar dacă suma este una imensă, lipsa micuţului nu poate fi înlocuită cu nimic.

Aşa cum spuneam, au trecut cinci ani de când Ionuţ Anghel a fost atacat de maidanezi în Parcul Tei, iar familia lui Ionuţ Anghel încearcă să treacă cum poate peste pierderea micuţului. Părinţii au încercat să-şi calmeze durerea prin lucrurile materiale, iar de curând şi-au achiţionat un bolid de lux. Cel mai probabil, bolidul a fost achiziţionat cu banii câştigaţi din proces. De asemenea, în amintirea micuţului, părinţii au pus numărul maşinii "YON", potrivit informaţiilor din presă. Iată că părinţii lui Ionuţ Anghel încearcă să apeleze la toate mijloacele, totul pentru a reuşi să depăşească mai uşor pierderea suferită în urma tragediei în care fiul lor a pierit într-un fel şocant, fiind ucis de maidanezii din Parcul Tei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro