Cum îţi poţi schimba radical viaţa, cu opt portocale! Declaraţii incredibile

+4 click pentru
galerie

Opt portocale – acestea sunt, conform specialiştilor, ingredientele unui ritual care ne poate transforma radical viaţa şi poate aduce în noul an prosperitate.

Invitat la „Lumea nevăzută”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Marian Golea ne învaţă cum să aducem prosperitatea în viaţa noastră, odată cu intrarea în noul an chinezesc, care începe pe 24 ianuarie. Cum? Rostogolind prin casă opt portocale! “Având forma rotundă şi aurie, portocalele nu-ţi aduc decât prosperitate. Dai drumul la portocale în casă. Avem nevoie de 8 portocale. E bine să le lăsaţi pe jos şi să puneţi nişte copii să dea cu picioarele în ele. Nu e bine să fie 7, pentru că 7 reprezintă cifra furturilor. Acest ritual de a lovi portocalele se poate face în prima săptămână a anului nou chinezesc. După ce aruncăm portocalele pe jos, le mâncăm. Anul nou durează două săptămâni, până la sărbătoarea lanternelor. Şi atunci le putem lăsa pe jos aceste două săptămâni. Dar dacă nu, oricând vrem putem să le mâncăm. De obicei, la restaurante sau la expoziţii sau deschideri de business-uri, o să întâlniţi aceste 8 portocale. Condiţia este că dacă cineva ia o portocală, trebuie să îl laşi să o ia, fără nicio problemă, dar trebuie să fii atent să iei şi tu una. Că din 8 să transformi în 6. Totdeauna trebuie să fie în număr par, cu excepţia lui 2, care înseamnă boală. Dacă ne deschidem un magazin sau o afacere, e bine să ne întâmpinăm clienţii cu 8 portocale. Aceste lucruri se folosesc de zeci de ani, de sute de ani şi ele funcţionează”, explică Marian Golea.

De ce trebuie să ai geamurile curate!

“Energia intră la noi în casă prin geamuri. Trebuie să avem geamurile curate tot timpul, că altfel obstrucţionăm accesul energiei la noi în casă. Întotdeauna, prosperitatea este identificată cu energia. Energia se mută datorită vântului şi poate fi controlată cu apă. Atunci mai punem o fântânică în diverse colţuri din casă”, adaugă Golea.

Ce trebuie să mănânci de anul nou chinezesc

“În fiecare an trebuie să mănânci toate cele cinci tipuri de carne. Dar sunt mici excepţii. Anul trecut, fiind an de mistreţ, nu ai avut voie să mănânci porc. Mai trebui să mâncăm şi colţunaşi, aceia în forma de bărcuţă, care reprezintă forma banilor. Înainte nu existau bani, existau nişte bărcuţe din aur. Şi aceea era moneda de schimb. Acum, folosind aceşti colţunaşi, sunt o replică la forma banilor şi e ca şi cum înghiţim prosperitate”, explică specialistul.

Perioadele prielnice pentru căsătorie

“Se spune că orice căsătorie sau naştere nu face decât să aducă energie yang în viaţa ta. Aceste schimbări îţi schimbă anul 100%. Anul ăsta, cei mai afectaţi sunt iepurii. Dar, dacă se căsătoresc, tot anul se schimbă. Din cauza asta, înainte, în China, când doi oameni se căsătoreau li se spunea şi când să facă copii, pentru că era în funcţie de cum să schimbe un an prost într-un an bun. Cea mai urâtă lună în anul viitor va fi luna august. Şi luna august este luna fantomelor. De obicei nu e bine să te căsătoreşti atunci. Dar există anumite zile care se pot calcula ca să îţi fie bine”, adaugă Marian Golea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro