Cum să câştigi de zece ori mai mult, într-un singur an! Specialiştii au găsit reţeta îmbogăţirii rapide

+3 click pentru
galerie

Specialiştii au găsit reţeta îmbogăţirii rapide şi explică, pas cu pas, cum putem să câştigăm de zece ori mai mult decât de obicei, într-un timp record.

Invitată la „Lumea nevăzută”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Andrea Filip, instructor de dezvoltare personală, ne învaţă cum să reprogramăm subconştientul pentru a deveni bogaţi. “Oamenii trebuie să se gândească la oamenii cu care petrec mai mult timp. Să ia o foaie şi un pix şi să scrie cei 10 oameni cu care îşi petrec cea mai mare parte din timpul lor. Persoanele astea trebuie să includă copiii, dacă au familie și stau cu ei, sotul/soţia, soacra, bona copiilor, dacă stă cu ei, vecinele. Deci facem o listă cu cei 10 oameni cu care ne petrecem timpul. Apoi, în dreptul fiecăruia, să scrie câţi bani cred că oamenii ăia câştigă în fiecare lună. Cu aproximaţie. Unii pot spune că bebeluşul lor, de exemplu, nu câştigă nimic. Da, dar el cheltuie. Faptul că se cheltuie pe el o anumită sumă de bani, înseamnă că banii ăia au venit spre bebeluş. Contorizăm practic ce cheltuim pe copilul ăla, ca venit al copilului. La noi nu scădem nimic din sumă, pentru că oricum noi nu ne punem pe lista aia. Iar după aceea, luăm aceste sume, le adunăm şi împărţim la zece şi vedem o anumită cifră”, explică Andrea Filip.

“Cam 50% dintre oameni constată că media aceea este cam câţi bani fac ei pe lună. Şi atunci, întrebarea este: Ce pot să fac ca să îmi cresc veniturile? Este la mintea cocoşului. Dacă îl tai pe unul de pe lisă şi îl bag pe unul bogat, s-a rezolvat. Acea persoană este important să ne gândim cam cât de mulţi bani trebuie să facă. Şi soţul meu a făcut la un moment dat un calcul matematic şi el a constatat aşa: dacă pune un milionar, de la 1.000 de euro, o să facă poate 5.000 - 6.000 de euro. Ceea ce nu era un salt semnificativ. Sau poate 10.000 de euro, nu era ca şi cum spărgea tiparele. Dar s-a gândit. Dacă pun un miliardar acolo, ce se întâmplă? Şi a constat el că făcând un calcul mai sofisticat, dacă îl bagă pe un miliardar în top 10, ajunge la 30.000 de euro pe lună. Am văzut că în jurul nostru nu prea erau miliardari. Şi atunci am apelat la alte trucuri. Unul este aşa: îţi alegi un miliardar care ţi-ar plăcea şi ca personalitate, să îl imiţi parţial în temperament sau în gândire. Noi l-am ales pe Bill Gates. Şi am început să ascultăm interviuri cu el. Şi începi să îi asculţi, să vezi cum gândesc, cum se raportează la diversele aspecte ale vieţii, am început să citim autobiografiile lor, interviuri cu ei, dar suficient de mult timp într-o lună. Nu este suficient doar o dată şi gata, la revedere. Dar în fiecare zi să asculţi o jumătate de oră un speech”, continuă instructorul de dezvoltare personală.

“Poate că nu te atrag investiţiile, aşa că poţi să îţi iei ca miliardar un actor, un artist, un sportiv şi atunci îi asculţi pe ei astfel încât să intre în topul celor 10. Şi vei vedea că ei vor spune lucruri cu care subconştientul tău nu este de acord. Pentru că tu ai fost crescut altfel. Dar dacă împrumuţi din gândirea lor şi o faci să devină gândirea ta, la început un pic forţat şi un pic nenatural, dar în timp din ce în ce mai natural, şi acţiunile tale vor începe să se schimbe. Pentru că acţiunile noastre urmează tiparelor noastre de gândire. Dacă media este mai mică decât venitul lor actual, din păcate, tendinţa este de scădere. Încetul cu încetul vor vedea că le vor scădea veniturile. Pe de altă parte, dacă deja media este peste veniturile lor, probabil că uşor uşor, în lunile care vor veni, vor vedea un trend ascendent”, adaugă Andrea Filip.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro