Cum să ne protejăm casa şi familia cu remedii ”importate” din China! Declarațiile specialiștilor

+3 click pentru
galerie

Doi specialiști explică, pe înțelesul tuturor, cum putem să ne protejam casa şi familia cu remediile feng-shui și care sunt cele mai puternice remedii feng-shui împotriva panicii.


Invitați la ”Lumea nevăzută”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 16.00, la Antena Stars, Anca Dimancea și Marian Golea vorbesc despre cum să ne protejam casa şi familia cu remediile feng-shui, care sunt cele mai puternice remedii feng-shui împotriva panicii și cum să ne amenajăm casa, pentru a atrage energiile pozitive.


“În casă, trebuie să facem curăţenie din punct de vedere fizic. Niciodată nu este bine să acumulăm reviste multe, care aduc praf, jucării foarte multe într-un spaţiu micuţ, mai ales dacă e un spaţiu foarte îngust. Sau după uşă, să aruncăm nişte saci cu ceva. Deci nu avem voie să ţinem spaţii şi colţuri ale casei umplute cu tot felul de obiecte inutile, lucruri pe care e clar că nu o să le mai folosim, le tot punem la păstrare, tot mai adăugăm peste ele, când vom mai avea timp de ele, să citim, eventual la bătrâneţe. Cel mai bun lucru este să facem o curăţenie atât cât se poate, să aruncăm lucrurile care ne prisosesc şi să încercăm să lăsăm energia să curgă, atenţie, meandrat. Adică să ocolească anumite obiecte principale ale casei. Canapele, măsuţe, scaune şi alte obiecte şi mai mari, în aşa fel încât energia să nu vină pe geam sau pe uşă şi să plece tot pe un alt geam sau pe altă uşă. Adică trebuie lăsată să curgă, să îşi facă drumul său prin casă, să ocolească anumite obiecte tocmai pentru a aduce această energie yang. Această suflare a energiei, acest suflu al dragonului. Trebuie să lăsăm energia să scalde casa, să o îmbrăţişeze, de fapt ”, explică Anca Dimancea.


 Iar Marian Golea completează: “Nu ai voie să ai în casă vase mari, vase de flori, gol. Poţi să pui în el trei bobiţe de orez, ceva. Nu ai voie să fie gol, pentru că vasele strâng energie stagnantă acolo, care nu e bună deloc. Punând aceste mici bobiţe, orice, practic nu le laşi goale”.


“Puteţi pune grâu, orez, ce doriţi dumneavoastră, există pietricele acelea colorate. Cu sarea este o altă problemă. Se exagerează. Remediile feng-shui care implică sare sunt prea puţine. Am tot auzit pe oameni să pună sare cu apă. Nu, nu aşa se procedează în feng-shui. Sarea nu este rea, atenţie. Dar ştiţi că lămpile de sare nu sunt recomandate în dormitoare? Sarea este folosită pentru curăţarea energetică a remediilor feng-shui”, concluzionează Anca Dimancea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro