Cum să scapi de o relaţie toxică şi să atragi partenerul potrivit! Specialiştii au descoperit secretul

+2 click pentru
galerie

Cerasela Rogen, coach transformaţional, spune totul despre cum să atragem partenerul potrivit, cum ne mărim şansele de a întâlni partenerul ideal, cum să descoperim dacă avem o relaţie toxică şi care sunt lucrurile care distrug o relaţie fericită.

Invitată la „Lumea nevăzută”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Cerasela Rogen, spune că totul depinde de starea de spirit a fiecăruia: „Este puţin mai greu, dar nu imposibil. Şi, ca în orice vremuri, nu este doar despre cum arăţi, este mult despre cum gândeşti, mai ales despre tine şi despre partea pe care vrei să o atragi. Vă spun primul truc. Orice lucru pe care îl încarci cu dispreţ sau cu energie negativă. Dacă vedem o prietenă care şi-a găsit partenerul şi noi, în interiorul nostru o invidiem în loc să o admirăm, să spunem „Wow, ce bine dacă ea l-a găsit, sigur găsesc şi eu”, nu să spunem „ea şi-a găsit pentru că şi-a pus silicoane” sau mai ştiu eu ce lucru răutăcios gândim, încărcăm relaţia cu un lucru negativ, cu un dispreţ. Şi atunci relaţie, la nivel subconştient înseamnă durere, că vezi o relaţie şi te deranjează. Noi am încărcat cuvântul relaţie cu invidie sau suferuinţă sau gelozie. Şi atunci relaţia nu are cum să intre în energia noastră, nu are cum să vină uşor spre noi pentru că noi am încărcat-o cu energie negativă, cu dispreţ şi este ca un magnet, respingem tot ceea ce înseamnă ea. Conştient ne dorim relaţia, dar invidiem pe toată lumea care are o relaţie. Şi atunci, automat, relaţia nu are cum să vină la noi în energie.”

Cerasela Rogen explică şi cum poţi afla dacă ai întâlnit omul potrivit: “Dacă scoate din mine să mă facă să mă simt un om special, scoate creativitate, scoate simţul umorului, mă face să mă simt în centrul atenţiei acestei persoane, înseamnă că persoana este potrivită mie. Dacă persoana mă face să mă simt mai puţin deşteapă, mă face să mă simt nimeni, complexată, nu este o persoană potrivită mie. (...) Între 6 luni şi 2 ani avem o bombă chimică în noi care nu ne lasă să vedem realitatea. Şi în perioada aia ne şi căsătorim, mai facem şi copii şi ne trezim că parcă partenerul nostru nu era aşa ca la început. Pentru că nu vedem ceea ce este, ci ceea ce ne dorim să fie. Trebuie să fim şi în poziţia de observatori, dar atenţia nu trebuie să fie pe celălalt. Noi suntem cu atenţia pe celălalt: ce face, unde se duce, dacă mă înşeală, dacă e bun sau nu. Nu, noi nu stăm cu el pentru cine e el, nu e important nici măcar dacă ne iubeşte. Că putem avea 3 oameni care ne iubesc la fel, ne aduc flori la fel, ne iubesc maxim, 2 să scoată nervi din tine şi să îţi vină să îi strângi de gât, metaforic, şi unul, orice ar face, ești topită după el. Deci nu e important ce face celălalt, important este cum te face pe tine să te simţi. Să îţi aduci mereu atenţia pe sufletul tău, ce emoţii scoate acest om din mine”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro