Cum se apără mama din Roman care și-a bătut propriul copil cu mătura. Ce a scos-o din minți pe femeie

Cum se apără mama din Roman care și-a bătut propriul copil cu mătura. Ce a scos-o din minți pe femeie © captura video

O femeie a fost filmată în timp ce își bătea crunt propriul copil, lovindu-l cu o coadă de mătură peste mâini, înjurându-l și umilindu-l. Filmarea a fost realizată chiar de către o prietenă apropiată de-ale femeii, care se amuza pe seama acestui incident.

Copila, în vârstă de doar șase ani, își implora mama să nu o mai lovească, cu lacrimi în ochi. Acum, femeia a încercat să își justifice gestul și a explicat că imaginile au fost filmate de sora sa de fapt. Scandalul ar fi pornit din cauza faptului că fetița a auzit un cuvânt urât din partea mătușii sale și l-a reprodus.

Sora a vrut răzbunare?

Mama din Roman spune că sora ei ar fi folosit filmare pentru a-i face rău și pentru a o trimite fostului său concubin, tatăl copilului, care ar fi încercat să îi ia fetița în repetate rânduri. Filmarea a stârnit un val de indignări pe Facebook, iar mulți oameni au scris în comentarii că vor încerca să contacteze reprezentanți ai Protecției Copilului. Totodată, femeia spune că a greșit atunci când și-a bătut copilul fără milă.

"M-am certat cu sora mea în ziua respectivă. Sora mea folosea nişte vorbe jignitoare în casă. Fata mea a auzit un cuvânt de la ea, o înjurătură şi când am trimis-o dincolo să se joace cu nepoata mea, a folosit ce a auzit la sora mea către nepoata mea. Eram obosită şi agitată şi când am auzit-o cum vorbeşte, am pus mâna pe mătură. Recunosc că nu e bine ce am făcut.Sora mea m-a filmat şi i-a trimis. De mult a vrut să îmi facă mie chestia asta pentru că eu nu mă am deloc în relaţii bune cu ea şi i-a trimis fostului meu soţ, concubin că nu e soţ.

M-a şantajat că dacă nu îi dau fata, bagă pe Facebook. I-am zis că fata nu am cum să i-o dau, că eu am crescut copilul ăsta în cinci ani de zile şi nu am cum să i-o dau lui aşa că vrea el.", a declarat femeia, potrivit Observator.tv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro