Cum se apără procurorul care a bruscat-o pe fetiţa de 8 ani dată spre adopţie în America. "Toată lumea mă acuză"

Cum se apără procurorul care a bruscat-o pe fetiţa de 8 ani dată spre adopţie în America. "Toată lumea mă acuză" © Sabotorii Gorjului

Procurorul care a fost acuzată că a bruscat-o pe fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, astăzi, în timp ce a luat de la asistenţii sociali la care a crescut de la vârsta de 1 an, spune că nu este adevărat că a avut un comportament inuman cu micuţa.

Maria Piţurcă a precizat că a vorbit calm Sorinei şi că doar a atins-o uşor în momentul în care aceasta încerca să fugă de ea. În plus, procurorul a mai spus că i-a fost greu să se afle într-o astfel de situaţie, dar că meseria pe care o are a împiedicat-o să lase copilul acolo. 

“Nu am tras de copil, l-am atins uşor, nu am strâns-o de mâna, i-am vorbit calm. Am cerut să i se facă o expertiză Medico-legală pentru a clarifica acest lucru. Copilul plângea, ţipa, se târa pe jos, dar am reuşit să o iau în braţe şi s-o dau tatălui. Nimeni nu m-a ajutat”, a declarat Maria Piturca, procurorul de caz.

„Toată lumea mă acuză pe mine, dar dacă se lovea, dacă i se întâmpla ceva, cine răspundea? Părinţii adoptivi sau statul român. Cei se la Baia de Aramă nu aveau nicio calitate”, a declarat Maria Piţurcă, potrivit Adevărul.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro