Cum va fi primit Gheorghe Dincă în Penitenciarul Craiova: „Să vină, va avea un tratament special“

Cum va fi primit Gheorghe Dincă în Penitenciarul Craiova: „Să vină, va avea un tratament special“ © arhivă

Gheorghe Dincă a fost pus oficial sub acuzare de procurorii DIICOT - Structura Centrală pentru opt infracţiuni. Practic, "monstrul din Caracal" începe o nouă etapă a vieţii în curând, în penitenciar. Deţinuţii de la Pentenciarul Craiova îl aşteaptă pe Dincă cu "tratament special".

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracțiuni, omor calificat - două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte - două infracțiuni. 

Transferul lui Gheorghe Dincă din arestul central al Poliţiei Capitalei în Penitenciarul Craiova se va face în curând. 

În dimineaţa zilei de joi, 16 ianuarie, Gheorghe Dincă va fi dus în arestul poliţiei Slatina. Acolo unde, de altfel, a stat în toată perioada în care s-au făcut cercetările la casa groazei. Apoi, urmează ca magistraţii să se pronunţe dacă îl vor sau nu după gratii. 

Gheorghe Dincă este aşteptat de deţinuţii din Penitenciarul Craiova. Şi nu oricum, ci cu un tratament special, spun ei.

"De cele mai multe ori, deţinuţii încarceraţi pentru viol au parte de altceva. Să vină, va avea un tratament special", au transmis mai mulţi deţinuţi, potrivit Adevărul.

De altfel, mai mulţi deţinuţi din Penitenciarul Craiova s-au implicat în cazul Caracal şi i-au trimis scrisori de după gratii mamei Luizei Melencu. Aceştia s-au arătat convinşi de faptul că Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de persoane.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro