Curs valutar BNR azi, 10 mai: Euro, lira și dolarul american scad din nou! Cât costă gramul de aur

Curs valutar BNR azi, 10 mai: Euro, lira și dolarul american scad din nou! Cât costă gramul de aur © arhivă

Curs valutar azi, 10 mai. Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință pentru ziua de astăzi. Astăzi, 10 mai, moneda europeană, dolarul american și lira sterlină se prăbușesc!

Astăzi, la cursul valutar s-au înregistrat valori mai mici față de zilele trecute pentru euro, dolar american, dar și pentru lira sterlină, potrivit informațiilor furnizate de către Banca Națională a României.

Curs BNR pentru Euro

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi valoarea pentru un euro. Astfel, după câteva zile în care scăzut, moneda europeană continuă să meargă tot în jos. Azi, 10 mai, un euro valorează 4.7584 lei, cu 0.0015 lei mai puțin decât ieri, 9 mai. 

Curs BNR pentru Dolar

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru un dolar. Astăzi, 10 mai, dolarul american scade și el și valorează 4.2344 lei, cu 0.0182 lei mai puțin decât ieri. 

Curs valutar GBP. Cum se situează Lira Sterlină 

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. Lira sterlină cunoaște o scădere față de valoarea înregistrată pe 9 mai. Astăzi, 10 mai, lira sterlină valorează 5.5100 lei, cu 0.0174 lei mai puțin decât ieri. 

Cât costă un gram de aur

Astăzi, 10 mai, un gram de aur valorează 175.0038 lei și este în scădere față de ieri cu 0.5709 lei. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro