Curs valutar BNR azi, 13 iunie: Euro și lira scad, dolarul crește!

Curs valutar BNR azi, 13 iunie: Euro și lira scad, dolarul crește! © arhivă

Curs valutar azi, 13 iunie. Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință pentru ziua de astăzi. Astăzi, 13 iunie, moneda europeană și lira sterlină scad, iar dolarul american cunoaște o creștere!

Astăzi, la cursul valutar s-au înregistrat valori mai mici față de zilele trecute pentru lira sterlină, dar și pentru moneda europeană. Pe de altă parte, dolarul american a crescut, potrivit informațiilor furnizate de către Banca Națională a României.

Curs BNR pentru Euro

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi valoarea pentru un euro. Astăzi, 13 iunie, euro a scăzut față de ziua precedentă și valorează 4.7227 lei, cu 0.0002 lei mai puțin decât ieri. 

Curs BNR pentru Dolar 

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru un dolar. Astăzi, 13 iunie, dolarul american crește și valorează 4.1833 lei, cu 0.0137 lei mai mult decât ieri. 

Curs valutar GBP. Cum se situează Lira Sterlină 

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. Lira sterlină cunoaște o scădere față de valoarea înregistrată ieri. Astăzi, 13 iunie, lira sterlină valorează 5.3016 lei, cu 0.0092 lei mai puțin. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro